Arma barn...

Ja imorse när jag vaknade såg mina minsta ut såhär:

               

Nog för att Vilma hade lyckats rita en delfin på rygen på Axel, men har de inte hört talas om papper????? De gick rödfläckiga till dagis idag... Får se till att Dennis låser sina lådor på kvällen, vill inte gärna låsa hans rum när han ligger där inne och sover!

Dennis och jag åkte till Haninge idag efter det att jag hade lämnat de små på dagis, vi skulle fixa hans glasögon och klippa honom! Han var helt underbar att ha med sig idag!! Snygg i håret blev han oxå, trots att jag hade velat att det skulle varit lite längre... Vi satt på Mc Donalds när jag tog korten, därav alla fina miner...

       

Sen var det ju jobb idag igen, men jag fick gå 30 min för tidigt. Så jag fick stjuss hem!! Skööönt, var hemma 15 min inan jag skulle slutat... Får nog försöka stå ut alla timmar på jobbet framöver, annars blir det inte mkt pengar i plånboken!! Imorgon stänger jag, så då blir det inte att gå tidigare...

Välkommen vår

Ja jag VET att det fortfarande ligger snö på backen som kom så sent som i helgen, men våren är här! Jag lovar!! Åtminstånne anser "mina" myror det...
Varje vår de senaste åren har det kommit in myror hos oss, och idag såg jag årets första myra.... Sen en hel myrinvation!!!!! Så nu e det dags IGEN, ska nog försöka ta mig till IKEA nån dag så jag slipper sila myror ur marsansåsen iår igen! Burkar med lufttäta lock, så de inte kan krypa in i allt sött...
Min älskade man la klart golvspånet på vinden idag oxå! Han e så duktig han!!!

Mamma och Erik kom över och åt middag med oss... Men jisses vad vilda mina två minsta var idag! Ville inte alls sitta still och äta sin mat! Kan lugnt påstå att jag är trött nu!!

Imorgon ska jag och Dennis åka till handen och klippa honom, och fixa till hans glasögon...

En vecka sen sist...

Ja nu har de gått en vecka igen... Att blogga varje dag är tydligen inte min grej!!

Så vad har hänt den gågna veckan då? Jo jag var ju sjuk i helgen, eller MATT iaf... Vad jag gjorde i måndags minns jag faktiskt inte! Men i tisdags fick jag för mig att jag skulle rensa upp på vinden, gick igenom alla barnens kläder. La undan det som fortfarande kan växas i och tog bort det som är för litet för alla 3 eller som jag helt sonika inte vill sätta på dem.

I onsdags var jag och Vilma på 4års kontroll... Hon följer sin kurva som hon ska och var jätteduktig att rita... MEN hörselkollen gick inte alls! Hon är förkyld, så de trodde att trycket i öronen påverkades av det... ska tillbaka om några veckor igen för att kolla en ggn till! Synen däremot var PERFEKT!I torsdags fick jag min pension, PENGAR!!! Måste spenderas, eller hur är det?? Åkte till Handen och klippte mig, sen stötte jag ihop med Annelie och Therese så jag följde med dem hem till Therese för att äta lunch, Annelie körde hem mig sen så jag kunde hämta barnen, vilket INTE blev så kul. Eftersom vagnen stod hemma fick de gå från dagis, alla stenar skulle vändas på, alla snöfilingor skulle stoppas i munnen. När vi väl kom hem kl 16,10 var jag stelfrusen och skulle bara byta om för att åka till jobbet kl 16,45. Väl i Handen igen hade min buss varit lite sen så jag missade 829'an å fick stå o vänta på nästa! KALLT!!

I fredags kom Tomas över efter jobbet typ kl 11 o hjälpte mig att lägga det första av golvspånet på vinden!!! Jippiiii nu har vi iaf börjat! Sen när resten blir av de va en annan femma!!Igår var det jobb som gällde mellan 11 o 19... Sen åkte jag hem o bytte kläder packade en påse med lite smirnoff och smink, sen begav jag mig ut i snön o fick hem till Annie för att kolla Melodifestivalen. Jag missad de 2 första låtarna, men sen såg jag resten iaf. Joanna hade en liten smikkurs med mig, så nästa ggn kanske jag kan sminka mig själv så som hon gör!Idag har det ta mig f*n snöat hela dagen... Thomas o ungarna körde mig till jobbet vid halv 3, sen åkte de o hämta Dennis i Hässelby. På jobbet var det fööör lugnt, alla satt väl inne eller var i pulkabacken idag.
Men en fördel finns det med detta... Det e första året på LÄNGE som det är snö på sportlovet!
När jag sen ÄNTLIGEN fick åka hem handlade jag lite, jag har varit sugen på ungsrostade grönsaker o fläskfilé i flera dagar. Så gick jag eller kanske ska säga pulsa jag till bussen... Väl hemma hade de väl inte polgat på hela dan! Inte förrän jag kom fram till där han som plogar våran gård plogar.... där var det plogat! Ont i armarna fick jag av kassarna och blöjpaketet oxå! Men nu ska jag äntligen soova!!

Hur tråkig får man vara????

Startfältet var ju faktiskt helt OK ikväll enligt mig i alla fall!

Jag hade dock bytt plats på Markolio/Lasse och Cockies 'n' beans...
Att HEAT gick direkt till globen var dock inte så förvånande, jag är sååå trött på Amy Diamond!

Nostalgi bjöd kvällen oxå på... Lili & Susi, vem hade trott???? Och de låter ju fortfarande likadant!
Att de slog ut Cockies var dock inte förvånande! Jag gillar 80'tals nostalgi, men tydligen gör inte fler det...
Men vad annat var att vänta när de stod mellan dem och Måns???

Programledaren däremot, var har de hittat hennne?? Vill ingen leda Melodifestivalen längre?????? Hon är SÄMST!!!

Internationella valet var dock bättre än förra veckan, vad de än valt hade varit bättre än förra veckan! Trots att det gav Amy 2 chanser till att ta sig till finalen.....

Jaja nu ska jag få stora killen isäng, och se om gubben har lust att fira våran 7åriga förlovningsdag..... Gulle han, han hade köpt rosor till mig av ungarna i fotbollsföreningen....... 5 rosor stod hemma på bänken när jag kom hem från Haninge idag! Love U forever!!!

Utmanad

Ok, nu har Annelie utmanat mig.

Reglerna för utmaningen är:
- Gå in i mappen ‘mina bilder'.
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
- Utmana tre andra personer och länka till dem.

Ok kan ju säga som Annelie då........ Har alldeles för många mappar med bilder i!! Måste ta tag i det och sortera in korten bättre........ Har börjat sååå bra, men som vanligt inte avslutat!Mamma tog kort på Johnes och Marias händer när de var nyförlovade.... Varför jag har den bilden vet jag inte riktigt ;-)
Min lilla sötnos på Annie och Tomas altan....
Allt ljus på mig..... Påväg upp för trappan i Stadshuset, den finaste dagen i mitt liv!! Min bröllopsdag!!


Ja de var 3 bilder från 3 av alla mina bildmappar.....

Nu utmanar jag:

Annie: annieslivochtankar@blogg.se

Alekcandra: metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4930808

Sara: sarabergelv.blogg.s

RSS 2.0