Är det storleken som räknas??

Karlar e bra roliga, ska man inte ha den snyggaste bilen så ska man ha den största TV'n...


Min gubbe bestämde sig här om dan att han skulle gå upp halv 6, för att åka och vänta på att Elgiganten skulle öppna dörrarna till sin mellandagsrea. Bara för att köpa en 60" platt TV. Vad vi nu ska med en sååå stor TV till??!! Men den va ju BILLIG! Bara 19000:- (har vi inte bättre saker att lägga pengarna på) Men han ville ha den så han fick väl köpa en då...

Hur vi ska möblera nu blir spännande att försöka tänka ut, de e ju iofs kul!! Nu får jag ju ändra hemma lite och det är alltid roligt!!

Ska försöka ta en bild när den e uppackad bara för att visa hur STOR den är!
Ni får hålla tillgodo med bilden från Elgigantens hemsida så länge............

"Ledig"

Nu e snart min enda lediga dag innan jul till ända! Vad har jag fått gjort då?? Jag har ju faktiskt lyckats ta ner granen o klä den...Så här skulle granen se ut enl. Vilma & Axel...& så här enl. mig...

Sen var jag o klippte mig!! Kanonnöjd!


         


Pepparkakshuset gjorde vi igår... Blev nöjd tillslut! Gick ner till garaget och hämtade limpistolen, ville inte hålla på med bränt socker. Kan slå vad om att med min tur hade jag antingen bränt mig ordentligt eller bränt ner vårt hus...
Mamma och bror var här, Erik ska ju bli konditor så han fick praktisera lite på färdig pepparkaksdeg från "Gille"...

         


    


Så nu återstår bara städningen, som ALDRIG blir klar!

Hittade korten förresten, de låg mycket riktigt i pappersinsamlingen... Så den här gången var det mitt fel, inte barnens!


Låt den rätte komma in.

Jag har som bekant för en del, kanske mindre för andra, bott i Blackeberg en tid i mitt liv... Kanske var det därför jag kände att jag mååste läsa (lyssna på) denna bok!


Fastnade totalt för den, såg allt som jag sett det när jag bodde där. Trots att mer än hälften av alla butiker inte fanns längre, och att "Blackan" mer eller mindre dött ut redan.... jag trivdes ALDRIG där!

När jag kom till samtalet mellan Lacke och Gösta började jag skratta, för att författaren hade verkligen slagit huvet på spiken när Lacke förklarade vad han kände för gamla "Blackan"...


"Jag vill inte vara här längre! (en massa annat som inte hör till citatet...)

Inte så. Här. Här. Hela skiten. Blackeberg. Alltihop. Dom här husen, vägarna man går, platserna, människorna, alltihop är bara... som en enda stor djävla sjukdom, fattar du? Det är nåt fel. Dom tänkte ut den här platsen, planerade alltihop för att det skulle bli... perfekt, va. Och på nåt djävla vänster blev det fel istället. Nåt skit.
  Som att... jag kan inte förklara det... som att dom hade nån idé om vinklarna, vad fan som helst, vinklarna husen skulle stå i, i förhållande till varandra, va. Så att det blev harmoni eller nåt. Och så hade dom nåt fel på mätstickan vinkelhaken, vad fan dom använder, så at det blev lite fel från början och sen blev det mer fel. Så att man går här mellan husen och bara känner att... nej. Nej, nej, nej. Här ska man inte vara. Här är det fel, fattar du?
  Fast det är ju inte vinklarna, det är nåt annat, nåt som bara... som en sjukdom som sitter i... väggarna och jag... vill inte vara med längre."


Så klockrent, kan inte förklara hur jag känner för Blackeberg på ett bättre sätt!!


Har man tid att sova innan jul???

Just nu önskar jag att dygnet hade fler timmar!!
Jag är trött så att ögonen går i kors, men sova har jag tid för det? Jag MÅSTE ju göra så mkt innan jul och har bara en dag på mig att fixa allt...
Visserligen har jag ju ledigt på dagtid imorrn, men ändå... Känns inte som att jag kommer hinna ALLT iaf. Det hjälper ju inte att ungarna drar fram allt igen när de kommer hem från dagis. Kanske skulle man vänta med att städa till julaftons morgon, men vem vill städa då??
Dessutom hittar jag inte korten som jag framkallade till Thomas syskon, de är bara HELT borta!! Antingen har nån av ungarna flyttat på dem i vanlig ordning, eller så har jag lyckats slänga dem i nån av mina utrensningar på skrivbordet... Ska bli spännande att gå igenom pappersinsamlingen imorrn, de känns ju inte riktigt som at jag har tid för det egentligen. Men å andra sidan vad ska man göra?
I värsta falla får jag väl beställa nya, men roligare saker har man väl att lägga pengarna på än nåt man egentligen redan va klar med?!
Nä nu måste jag sova, annars kommer jag väl inte upp i tid imorrn.

RSS 2.0