Snart så.....

Ja snart är köket ÄNTLIGEN klart!!! Några få stackars kakelplattor som vi inte han skära till innan klockan blev för mkt för att livas med vinkelkapen...

Ett litet smakprov?!Jo gubben ser glad ut... Undrar om de va för att jag hunnit så långt innan jag inte palla mer eller om de va för att de äntligen va hans tur??? Tror att de va nåt han/jag sa faktiskt! Hade inte alls med kaklet att göra!!!

Dennis hittade en ny kompis idag, o Vilma en ny idol... Axel va mest förtjust i deras nya studsmatta! Grannen mitt över har "ny" kille o idag var första ggn som Dennis lekte med hans son. Som som tur är, är här de helgerna som Dennis inte ska vara hos sin far! Så nu har han nån att leka med här hemma på gården...

Nähä dags att vila kroppen lite kanske så man orkar göra resten i köket imorrn... Lite mindre jobb än bilden visar, men jag orkar bara inte ladda ur den nyaste bilden ur telefonen!
Ni får se resultatet imorrn!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Schnyyyggt! Lägg upp mer allt eftersom.. please!

2009-05-10 @ 09:11:58
URL: http://goolan.blogg.se/
Postat av: Annie

Ser just och fint ut...

2009-05-10 @ 10:23:39
URL: http://annieslivochtankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hamnade här, på din blogg, lämnar ett spår innan jag går vidare...

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!Passar också samtidigt på att önska dig välkommen till mig:

http://www.metrobloggen.se/offer

Bloggen är mitt klotterplank, den enda fungerande terapin för att ta mig tillbaka till ett ljust liv efter att blivit offer för en våldtäktsman.

En blogg om händer som adrig slutar kännas, tårar som aldrig slutar rinna och minnen som alltid finns kvar. Tiden läker inte alla sår!Finns intresset går det att, via bloglovin, prenumerera på min blogg - vilket verkligen uppskattas!

2009-05-11 @ 08:44:44
URL: http://www.metrobloggen.se/offer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0